Menu

Usi exterioare - Veka SoftLine 70

  Pe zi ce trece, usi exterioare din profil pvc sunt tot mai intrebate. 

  Acestea sunt instalate în case particulare, în birouri și instituții, în magazine și saloane de frumusețe, în centre medicale și în alte locuri unde sunt necesare structuri de ușă fiabile, care pot rezista la funcționare de mare intensitate.

  Ușile de intrare din PVC rezolvă o serie de sarcini importante: asigură accesul la clădire, protejează camerele alăturate de praf și umiditate de pe stradă, rezistă la intrarea neautorizată, etc. În același timp, arată excelent, se potrivesc perfect oricărei fațade și își servesc proprietarii mult timp.

Avantajele usi exterioare VEKA SoftLine 70

Profil Softline
Geam termopan cu o singură cameră de aer
Feronerie lacăt cu blocare multiplă, mîner scobă
Culoare alb/laminat color

Energoeficienta

10/10

Izolare fonica

10/10

Securitate copii

7/10

Securitate antifurt

10/10

Protectie solara

8/10
Clasa profil PVC

A

Grosime pereti profil PVC

3mm

Tip geam termopan

2 sticle

Coeficient izolare termica

0,83 m2/w

Tip feronerie

KFV, FUHR, GU

Usile de intrare PVC VEKA

Din profilul VEKA se realizează ușile de intrare durabile și de înaltă calitate. Dacă mai devreme au fost în cerere, în principal în birouri și complexe comerciale, atunci în ultimii ani au cîștigat recunoașterea în construcții private. Acestea sunt instalate cu siguranță în case, pe terase, în pavilioane. Ușile din PVC au devenit alternativă la ușile din lemn și metal.


Ușile de intrare VEKA arată stilat dar în același moment și masiv. Pentru fabricarea lor se folosește un profil din PVC armat, astfel încît design-ul menține în mod liniștit un flux zilnic ridicat fiind proiectat pentru o funcționare continuă.

Aspectul ușilor de intrare din plastic VEKA, în funcție de scop poate fi diferit. Ușile de intrare pentru un apartament, pentru o casă particulară sau pentru o clădire cu birouri sunt foarte diferite, lățimea diferită a deschiderii, cerințele pentru anto-furt, izolația termică, izolația fonică, etc.

Scopul utilizării ușii afectează aspectul design-ului:

 • după tipul de umplere – umplere parțială (geam dublu/panou de tip sandwich), panou sandwich, geam termopan
 • în funcțiea de opțiunile de decor – vitraliu, oglindă, cu aspect grilat (bafghete decorative), tonifiere, laminare.

Nu trebuie de uitat că ușile de obicei sunt montate în pereții exteriori ai clădirilor. Pentru ca ușa să se încadreze în design, este necesar la etapa finisajului să vă gîndiți cum trebuie de efectuat pantele și pragul adiacent ramei ușii.

Cum se formează prețul ușii?

Costul ușii de intrare din plastic din profilele VEKA depinde de:

 • selectarea sistemului de profile cu -trei, -patru, -cinci camere interioare de aer;
 • feronerie;
 • lacăt;
 • design, decor;
 • garnituri EPDM;
 • tip de deschidere;
 • tipul pragului (plastic sau aluminiu).

Caracterisici pentru usi exterioare VEKA

Ușile de intrare din profile VEKA sunt rezistente la îngheț, la raze UV și umiditate ridicată. Aspectul exterior elegant este îmbinat perfect cu funționalitatea și durabilitatea. Ele pot servi drept înlocuire completă a ușilor bronate. Dar fără îndoială, acestea reprezintă o modalitate bună de apărare împotriva intrușilor. Siguranța se realizează prin utilizarea unor mecanisme speciale de blocare și a unor sisteme de blocare fiabile.

Feronerie pentru usi exterioare din profile VEKA

O mare importanță pentru durabilitatea ușilor, fiabilitatea, rigiditatea este calitatea fitingurilor folosite. Acestea constituie mecanisme adaugătoare de blocare, lacăte, dispozitive de fixare care asigură fixarea ușilor. Avantajele ușilor de exterior:

 1. Durabilitatea și rezistența la apă- datorită elementului de armare a secțiunii interioare a profiluilui de plastic. Ușile nu se deformează, cerceveaua nu se înclină sub greutatea sa. Canalul de drenaj este realizat cu țeșitură, astfel încât umiditatea să nu pătrundă în interiorul încăperii.
 2. Profilele PVC de înaltă calitate, ecologice sunt au o stabilitate pe tot parcursul expluatării.
 3. Ușor de curățat – suprafața netedă nu se murdărește repede și este ușor de curățat.
 4. Izolație termică și fonică – garniturile de etanșare de calitate nu permite patrunderea curenților de aer și protejează perfect căldura în încăperi, precum și pătrunderea zgomotului din exterior.
 5. Nivelul ridicat de siguranță – utilizarea accesoriilor anti-efracție, a sistemelor de blocare și a sticlei securizate face ca ușa pentru exterior să constituie un obstacol serios pentru intruși.
 6. Fixarea sigură a balamalelor – cu ajutorul șuruburilor asigură o fixare excelentă, care trece prin cei trei pereți ai profilului din plastic.
 7. Aceeași grosime a pereților exteriori este menținută cu strictețe pînă la zecimi de mm. Prin urmare, toate colțurile, toate laturile la ușile din plastic VEKA sunt perfect uniforme.

Ușa VEKA pentru exterior presupune:

 • Garanție;
 • Preț avantajos;
 • Serviciu impecabil;
 • Montare profesionistă.

Și atenția acordată fiecărui client.

Usi exterioare VEKA -
prag minim sau fără prag? 

 În timpul lucrărilor de construcție și reparații, se pot realiza portale complet fără prag – prin combinarea liniei de prag cu linia podelei.

  Chiar și atunci când este instalat într-un portal finalizat, pragul scăzut al structurii este aproape invizibil.

  Un prag fără bariere, cu dublă separare termică și o căptușeală termoizolantă, garantează o izolare termică excelentă. Înălțimea maximă a pragului nu depășește 20 mm.

Feroneria pentru
usi exterioare VEKA

 Mecanismele moderne cu mai multe blocaje și sistemele de control al accesului cresc securitatea pentru usi exterioare, asigură confortul unui control inteligent și deschid noi piețe.

   Feroneria de la SIEGENIA KFV, FUHR sau GU cu inchidere in 3 puncte care le folosim pentru usi exterioare VEKA, împreună cu fiabilitatea fără compromisuri, oferă libertatea de alegere a soluțiilor de proiectare: de la un sistem modular optimizat avansat din punct de vedere tehnologic și încuietori de înaltă calitate până la uși de evacuare de urgență cu două aripi.

  Confortul de acasă al viitorului, începe chiar de la ușă – pot fi deschise prin aplicație sau cu ajutorul amprentelor și blocate automat, pur și simplu închizându-se.

Simulare culori și minere pentru usi exterioare VEKA

Aici poți alege singur culoarea și textura potrivită

Spectrul de culori
Sapeli
Eiche Dunkel
Golden Oak
Nussbaum
Natural Oak
Mountain Pine
Stripe Douglas
Winchester XA
Siena PN
Siena PR
Kirsche piemont
Sheffield Oak light
Sheffield Oak grey
Sheffield Oak brown
Light grey
Achatgrau
Grey
Basalt grey
Quartz grey
Anthrazitgrau
Chocolate brown
Black brown
TP 60 altweiss
TP 60 creme
TP 60 hellelfenbein
TP 60 papyrusweiss
Metbrush aluminium
Brilliant blue
Moss green
Light red
Dark red
Wine red
Cherry amaretto
Brillantweiss
Culori mînere
Alb
Titan
Aur
Argint
Argint deschis
Maro
Bronz

Usi exterioare securizate
de la Veka

 Asa cum a fost spus mai sus, in ultimul timp intra in voga constructiile din pvc si usile exterioare sunt intrebate la acelasi nivel ca si ferestrele, mai ales pentru case particulare, în birouri și instituții, în magazine și saloane de frumusețe, în centre medicale s. a. 

  Exista parerea ca usile termopan din profile pvc au o rigiditate si securizare scazuta. Aceasta poate fi adevarat, dar nu este regula, deoarece un punct importan il joaca si complectatia  usii.

  Usile de intare din plastic devin tot mai populare din mai multe motive: 

 • disponibilitate – in termen scurt se executa usa la comanda confom solicitarii consumatorului;
 • rigiditatea sporita – usile exterioare Veka se executa din profil fiabil cu o armare, care ridica durabilitatea constructiei;
 • mecanisme – de diferite tipuri, incepind de la cele mai simple pina la feronerie cu inchidere in 3 puncte si acces securizat – Tuch ID
 • aspect individual – usile se pot executa conform designului cerut de tine. Laminarea profilelor cu pelicula speciala cu nuante unitone sau cu texture care imita lemnul, este un plus pentru a alege usi exterioare de la Veka.

  Rezumind toata informatia primita de mai sus, rezulta ca usile exterioare din metaloplast nu cedeaza altor variante care cu timpul ramin in trecut. 

Vă vom ajuta să faceți alegerea corectă!

Vom fi bucuroși să vă răspundem la întrebări și să vă ajutăm să găsiți soluția potrivită!

Ce reprezintă profilul de calitate pentru usi exterioare VEKA

Durabilitate și fiabilitate

Utilizarea profilelor de rigidizare prevede stabilitate înaltă a construcțiilor

geam termopan veka, steclopachet cu protectie si profile din metaloplast cu izolare fonica

Izolare fonică

Izolarea fonică sporită asigură liniștae în casa dumneavoastră

Ferestre Veka - solutie perfecta pentru casa ta

Design și durabilitate

PVC de calitate superioară, rezistent la factorii mediului extern, cu suprafță netedă în orice design și culoare

ferestre din profil de metaloplast veka, geamuri steclopachet

Energoeficient

Sistem stabil de profile PVC cu multe camere de aer interioare, cu performanță de izolare

Galerie foto usi exterioare Veka

Alte soluții usi Veka

Cerere oferta