Menu

Usi glisante culisante
panoramice de la Veka

Usi glisante VEKA – uși care constau dintr-una sau două aripi. Cercevelele se deschid progresiv în mișcare paralel cu suprafața verticală pe care sunt instalate. Ușile glisante sunt utilizate în case particulare, centre comerciale, magazine, hoteluri, ca compartimentări între camere. Ca materiale pentru fabricarea lor, se folosesc de exemplu pvc, aluminiu, și așa mai departe.

Ferestre-Veka.md produce la comanda usi glisante Veka de doua tipuri. Mai jos puteti urma link-ul si sa va informati despre usi culisante, iar consultantii nostri profesionisti va vor da o oferta personalizata bazata pe cerintele si designul DVS.

usi pvc glisante vekaslide
Usi panoramice din profile pvc de la producatorul german Veka! VekaSlide - Descopera noul orizont!
usi pvc culisante ( paralel-glisante )
Usi culisante (paralel - glisante) din profil pvc german Veka - Deschide spatiul dintr-o singura miscare!

Avantaje usi glisante Veka !

 • Nu-i frică de umiditate
 • Rezistent la deteriorarea mecanică.
 • Nepretențioasă
 • Atractiv estetic
 • Păstreaza caldura
 • Nu este nevoie de revopsire
 • O gamă largă de culori

Datorită calităților sale unice, ușile glisante Veka din PVC sunt utilizate pe scară largă la construcția instalațiilor pentru diverse scopuri:

 • Apartamente și gospodării private
 • Spații de birou și de vânzare cu amănuntul
 • Clinici, spitale
 • Grădinițe și școli
Noi realizeam usi glisante Veka. Veka este un profil PVC fundamental performant, care se bazează pe un set unic de tehnologii avansate. Sistemul a fost dezvoltat special pentru condițiile climatice agresive de către cel mai mare producător de profile PVC.

Ușile glisante Veka îndeplinesc pe deplin cerințele moderne și se caracterizează prin proprietăți sporite pentru consumatori. Sistemele glisante Veka, folosesc un sistem avansat de armare. Datorită configurației sale, este ideal pentru fabricarea de usi glisante Veka cu deschidere culisanta sau paralel glisanta.

Vă vom ajuta să faceți alegerea corectă!

Vom fi bucuroși să vă răspundem la întrebări și să vă ajutăm să găsiți soluția potrivită!

Alege termopanul potrivit pentru usi glisante Veka

Sticla cu grosime de 6 mm

Datorită grosimii mai mare a sticlei exterioare in comparatie cu celelte, unda sonoră este împrăștiată și absorbită: astfel zgomotele exterioare se micsoreaza ce permite sa primesti placerea linistii din casa.

Pentru un efect mai mare se poate folosi si sticla multifunctionala Triplex: 2 sticle de grosime incepind cu 3 mm se unesc intre ele cu o membrana siliconata speciala care permite obsorbirea sunetelor la un nivel mai inalt. Un plus mare in asa sticla e acela ca asa o sticla chiar daca se strica, aschiile nu se risipesc, dar ramin lipite de membrana pastrindusi intregimea – efect de securizare.Termopan cu două sticle multifuncționale – izolare solara si energoeficienta

Termopanul cu două sticle multifuncționale ( izolare solara si energoeficienta) este cea mai avansată dezvoltare în domeniul economisirii eficiente a energiei. Cu o astfel de fereastră cu geam dublu, nu este rece iarna, ci răcoare vara, datorită unei sticle speciale multifuncționale, cu o acoperire multistrat specială la exterior și cu depunerea ionilor de argint pe suprafața interioară a sticlei. 

 

În plus, în astfel de ferestre cu termopan cu trei sticle, se folosește un distanțier din plastic sau din cauciuc în locul unui metal standard, care elimină formarea unui pod rece, care, la rândul său, elimină condensul.

Cerere oferta