Producatori de ferestre si usi PVC - parteneri oficiali VEKA

VEKA are ca parteneri doar cele mai bune companii

Din practică este bine cunoscut faptul că, multe companii producătoare de profile PVC preferă să vândă prin diferite lanțuri de vânzare, astfel încât sunt lipsiți de posibilitatea de a controla exact cine și ce fabrică din profilele lor. Și ce rezultă din aceasta? Dacă dintr-un profil de calitate un producător a fabricat ferestre de joasă calitate, atunci poate apărea o impresie proastă despre compania producătoare de profile. Trebuie să recunoașteți că situația este neplăcută atât pentru companie, cât și pentru cumpărător.

Pentru  a evita astfel de momente, VEKA furnizează produsele sale exclusive producătorilor de ferestre direct, fără intermediari. Doar în acest fel, ne putem antrena partenerii în lucrul competent cu profilul. Acest lucru oferă posibilitatea de a produce ferestre luând în considerație toate amanuntele. Desigur, acest lucru complică foarte mult sarcina noastră, dar ne prețuim reputația și numai în acest fel putem controla eficient calitatea și vom fi responsabili pentru produsele noastre.

Este posibil ca unele companii să vă poată oferi ferestre care costă mai puțin decât cele realizate din profilul nostru. Avem însă un argument: folosim soluții inovatoare de inginerie cu care este dificil să concureze. Ne pasă de calitate și suntem responsabili pentru munca noastră.