Profil PVC - adaptarea la conditiile climatice ruse

VEKA își adaptează asortimentul de profile PVC la condițiile climatice rusești

Să vedem dacă există vre-o diferență vizibilă între ferestrele produse pentru țările fierbinți și cele care sunt instalate în zonele nordice. Într-adevăr pentru ca ferestrele să facă față sarcinilor oriunde, există unele diferențe în componentele utilizate. Diferența constă în etanșările folosite la fabricarea ferestrelor din profile PVC. Liderii în calitate sunt etanșările produse din materie de cauciuc sintetic. Acestea sigilează perfect cadrul și reduc la minimum pierderile de căldură. Există un singur moment neplăcut – acesta are un cost semnificativ în raport cu opțiunea bugetară : un material de etanșare moale din PVC, a cărui utilizare face imposibil același nivel de izolare termică. Etanșările ieftine sunt utilizate cu succes în țările fierbinți. Însă Rusia nu poate fi considerată în nici-un caz o țară fierbinte, prin urmare, VEKA nu importă pe piața rusă, ci oferă clienților săi etanșări cu o recetă specială, optimă pentru condițiile climate ale țării.

Sistemele de ferestre din profile PVC VEKA sunt prezente în toată Rusia, de la Sud până la țărmurile nordice ale Siberiei.

Nu suntem înclinați să riscăm cu încrederea în produsele noastre. Prin urmare, pentru consumatorul rus, producem doar un astfel de sortiment de profile PVC și garnituri care garanteză căldura în casă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *